Huurwoning Zevenbergen

Klik voor Wonen heeft voor elke woningzoekende de juiste huurwoning in Zevenbergen. Na inschrijving heb je toegang tot het grootste woningaanbod in West- en Midden-Brabant. Wij bemiddelen in het verhuren en verkopen van woningen, parkeerruimten en bedrijfsruimten voor acht Brabantse woningcorporaties. Door alle huurwoningen op een plek aan te bieden, wordt de woningtoewijzing regionaal gelijk getrokken. Dat heeft veel voordelen, de wachtlijsten nemen af en woningzoekenden hebben meer keuze.

Inschrijven
Elke dag verschijnen er vrijgekomen woningen op de website. Bij Klik voor Wonen vindt je de vrijgekomen woningen van acht corporaties. Dit zijn Laurentius, Alwel, Avoord, WonenBreburg, Mooiland, Woonkwartier, Woonvizier en Thuisvester. Ben je op zoek naar een huurwoning in Zevenbergen? Als je bent ingeschreven kun je op zoek naar een geschikt huurhuis. Je vindt bij ons namelijk het grootste aanbod. Je bent voor een inschrijving eenmalig twintig euro kwijt. Daarna vul je op je persoonlijke pagina je woonwensen in. Op zoek naar een appartement of seniorenwoning? Of wil je per se een huurwoning in Zevenbergen, Oudenbosch, Klundert of Moerdijk? Je krijgt automatisch bericht als er een geschikte woning is gevonden.

Eenvoudig
Bij Klik voor Wonen willen we het zo eenvoudig mogelijk maken om een huurwoning te vinden. Onze website is daarom altijd up-to-date en overzichtelijk. Zo vind je bij elke advertentie extra informatie over de woning en de buurt. Bijvoorbeeld hoe groot het huis is, wat voor energielabel het heeft en waar de woning ligt Ook zie je hoeveel mensen er al op de advertentie gereageerd hebben en op welke plek je zelf bent geëindigd. Dat geeft inzicht in hoe lang je gemiddeld nog moet wachten op een huurwoning.

Toewijzen
De wachtlijsten voor een huurwoning zijn lang. Bij Klik voor Wonen hebben ook mensen die nog niet zo lang staan ingeschreven kans op een geschikte woning. De corporatie kan de woning namelijk op verschillende manieren aanbieden. Bijvoorbeeld op inschrijfduur. Wie het langst staat ingeschreven, krijgt de woning als eerste aangeboden. Als je nog maar recent ingeschreven bent, is de optie snel reageren misschien iets voor je. Degene die het eerst reageert, krijgt de woning toegewezen. Een andere manier is loting. Uit alle reacties loten we de eerste kandidaat. Het maakt dus niet uit hoe lang je ingeschreven staat. De laatste optie is Wens & Wacht. Als je graag in een specifieke straat of buurt wilt wonen, is deze optie wat voor jou. Je krijgt bericht als er iets is vrijgekomen.

Passend toewijzen
Sinds enkele jaren zijn de regels omtrent huren veranderd. En dat heeft consequenties voor de woningcorporaties én toekomstige huurders. Huurwoningen worden alleen nog maar passend toegewezen. Dit betekent dat je gezamenlijk inkomen bepalend is voor welke woning je in aanmerking komt. Bij passend toewijzen wordt niet alleen gekeken naar het inkomen maar ook naar de gezinssamenstelling. Voeg daarom bij je inschrijving een actuele inkomensverklaring in. Anders maak je geen kans op een huis dat bij jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een huurwoning in Zevenbergen? Schrijf je dan snel in bij Klik voor Wonen. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier.