Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Extra uitleg: Binnen 24 uur reageren op aangeboden woning

08-02-2022

Dit bericht zorgde in de vorige nieuwsbrief voor wat verwarring. Het was niet voor iedereen duidelijk waar je binnen 24 uur op moet reageren. We leggen het graag beter aan je uit. De woningadvertenties op de website staan drie dagen online. Ben je de eerste kandidaat en krijg je de woning aangeboden? Dan heb je 24 uur de tijd om aan te geven of je nog interesse hebt.

Dat was eerst drie dagen. We hebben deze tijd verkort, zodat je sneller weet waar je aan toe bent. Als je geen interesse hebt, is de woning zo sneller beschikbaar voor de volgende woningzoekende op de lijst. Wil je weten hoe het werkt als je een woning krijgt aangeboden? Bekijk het hier https://bit.ly/30GAsB5.

Heb je aangegeven dat je nog interesse hebt in de woning? Na de 24 uur gaat het aanbiedingsproces lopen. De volgende stap is het bezichtigen van de woning. Daarna beslis je of je de woning accepteert. Hierdoor kan het gebeuren dat de woning langer ‘in behandeling’ staat in Mijn Klik voor Wonen.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.