Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

LET OP: valse e-mails en sms’jes van Klik voor Wonen

18-10-2021

Pas op voor de nieuwe mail van 'Woningnet'. Oplichters worden steeds geniepiger. De nepmails van Woningnet ken je onderhand wel. Maar er gaat nu een nieuwe mail rond, waarin het niet alleen gaat over het betalen van kosten, maar over de ‘inactiviteit op uw account’. Naast de nepmails versturen de oplichters ook sms'jes en er worden mensen gebeld.

Ben je gebeld of heb jij een mail of sms gekregen van Woningnet waarin staat dat je verlengingskosten moet betalen? Hang op, klik niet op een link en maak GEEN geld over. Verwijder het bericht meteen. Dit bericht is niet door Klik voor Wonen gestuurd, en ook niet door Woningnet zelf.

Hoe herken je dit valse bericht?

De e-mail begint zonder de juiste aanhef en heeft een onjuist bedrag en een onjuist factuurnummer. Je wordt doorverwezen naar Woningnet en niet naar de website van Klik voor Wonen.

Twijfel je aan het ontvangen bericht? Neem dan contact op met Klik voor Wonen. Klik niet zomaar op de link om te betalen.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.