Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Meer inzicht in jouw reacties op woningadvertenties

27-06-2019

Als je bent ingelogd op ‘Mijn Klik voor Wonen’ kun je nagaan op welke woningen je hebt gereageerd. Je vindt dit overzicht achter de button ‘Mijn reacties’. Vanaf 2 juli is de indeling veranderd en zien deze pagina’s er ook anders uit.

Een extra tabblad voor meer overzicht

Tot nu toe kon je bij ‘Mijn reacties’ de tabbladen ‘Actieve’ en ‘Historische’ reacties openen. Vanaf 2 juli is een nieuw tablad toegevoegd namelijk ‘In behandeling’.  Daarnaast kun je per tabblad de resultaten sorteren. Bijvoorbeeld op ‘laatste reactie’ , ‘actieve kandidaten voor mij’ of ‘verhuurdatum’.

We leggen kort het verschil tussen de drie tabbladen uit:

  • Actieve reacties: dat zijn de reacties op woningadvertenties die op dat moment nog online staan en waarop je hebt gereageerd
  • In behandeling: dat zijn reacties op woningadvertenties waarvan de sluitingstermijn is verstreken. De woning is nog niet toegekend aan een kandidaat.
  • Historische reacties: de woning is defnitief toegekend aan een kandidaat. Je kunt zien op welke plek je bent geëindigd.

Nieuwe vormgeving

We hebben de overzichtspagina’s ook overzichtelijker gemaakt door het gebruik van kleinere ‘tegels’ met daarin de belangrijkste informatie. Klik je de ‘tegel’ aan, dan kom je bij uitgebreidere informatie.  Het voordeel is dat je minder hoeft te scrollen om alle reacties te bekijken of om een specifieke reactie te vinden.

We hopen dat je tevreden bent met de nieuwe indeling en vormgeving van de pagina ‘Mijn reacties’.

 

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.