Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Mening van woningzoekenden telt!

19-11-2019

Nog dit jaar doen we een klantonderzoek. Alle woningzoekenden ontvangen een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Deze uitnodiging sturen we per mail.

Wat gaat goed en waar kunnen we verbeteren

Dat is wat we willen onderzoeken. In de vragenlijst stellen we bijvoorbeeld vragen over onze website, de informatie die onze woningzoekenden ontvangen en de verschillende manieren waarop woningen worden geadverteerd.

We doen het onderzoek niet zelf

We hebben het onderzoeksbureau ‘tevreden.nl’ gevraagd om het onderzoek voor ons uit te voeren. Zij zijn een professioneel en een onpartijdig bureau. Uiteraard blijven de gegevens van alle deelnemers anoniem.

We gaan vanaf 2020 aan de slag met de resultaten

Dat betekent dat we misschien een verdiepingsonderzoek moeten doen over een bepaald onderwerpen. Of dat we een verbeteringsproject opstarten om bepaalde werkwijze te verbeteren. We houden je daarover op de hoogte via onze website en Facebookpagina.

Wil jij ook meedenken over betere dienstverlening van Klik voor Wonen?

Dat kan, want je kunt je aanmelden voor het Klik voor Wonen Digipanel. Bij voldoende deelname willen we deze groep woningzoekenden een aantal keer per jaar een vragenlijst toesturen. De onderwerpen zullen per keer verschillen. Uiteraard ben je niet verplicht om alle vragenlijsten in te vullen. Je kunt je ook op ieder moment afmelden.

Meld je aan voor het Klik voor Wonen Digipanel

Dat doe je door een mail te sturen naar info@klikvoorwonen.nl. Vermeld daarin je naam, achternaam en inschrijfnummer.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.