Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Nieuwe huurprijsgrenzen bekend!

21-12-2017

Vanaf 1 januari 2018 veranderen de huurprijsgrenzen die de wet Passend Toewijzen stelt. Staan in jouw zoekprofiel de exacte huurprijsgrens van 2017 ingevuld? Pas deze dan zo spoedig mogelijk aan. Het zou jammer zijn als je hierdoor woningen misloopt

Alle woningcorporaties zijn verplicht hun huurwoningen passend toe te wijzen. Dit houdt in dat je alleen huurwoningen krijgt aangeboden, waarvan de huurprijzen passen bij jouw (huishouden)inkomen. Dat noemen we de huurprijsgrenzen. Vanaf 1 januari 2018 veranderen deze huurprijsgrens naar €597,30 en €640,14. We vragen je daarom om je gewenste huurprijs in jouw zoekprofiel zo spoedig mogelijk aan te passen naar deze nieuwe huurprijsgrens.

Wat gebeurt er als ik de huurprijs niet aan pas?

Wanneer je dit niet aanpast naar de nieuwe huurprijsgrens, is de kans groot dat je woningen misloopt. Dat zou ontzettend jammer zijn.

Informatie

Wil je meer informatie over de wet Passend Toewijzen en de huurprijsgrenzen voor 2017? Bekijk dan de video op de homepage van onze website.

 

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.