Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Vereniging Sous-Venir zet de deuren wijd open

11-04-2019

Kom kennismaken met een uniek woonconcept voor 50-plussers.

In het hart van de voormalige kloostertuin in de wijk Zandberg te Breda huist vereniging Sous-Venir. Dit is een woongroep voor 50-plussers. De vereniging Sous-Venir bestaat inmiddels 20 jaar.

Faciliteiten en activiteiten

Wij wonen individueel en respecteren elkaars privacy. Door het onderhouden van onderling contact, behulpzaamheid en deelname aan gezamenlijke activiteiten geven wij inhoud aan ons lidmaatschap van de woongroep. Denk aan koffieochtenden, filmclub, eetcafé, spelletjesavonden en de tuin. Ons complex bestaat uit 26 drie-kamer appartementen met een lift, gemeenschappelijke ruimte (de 'huiskamer') en een eigen beschutte tuin. De huisarts, de tandarts, fysiotherapie en de bushalte zijn praktisch voor de deur, winkels zijn op loopafstand.

Let op: de inkomensgrens voor sociale huurwoningen is van toepassing.

Is uw interesse gewekt? 

Bent u tussen de 50 en 68 jaar? Bezoek dan deze open dag op zondag 14 april van 10.30.00-16.00 uur op de Benedictinessenhof nr.5. De koffie staat klaar. Er zullen bewoners zijn om u te vertellen wat het wonen in de woongroep inhoudt, en er zijn enkele appartementen te bezichtigen. Mocht u helaas niet kunnen komen op deze open dag en heeft u wel belangstelling of wilt u meer informatie bezoek dan onze website: www.sousvenir.nl of neem contact op met de Toelatingscommissie per e-mail: [email protected]

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.