Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Vergroot je kans op een woning door ruim te zoeken

16-04-2019

Onder dit motto zie je voortaan op de pagina woningaanbod, alle woningen die passen bij jouw inkomen en huishoudgrootte.

Eerst de woningen die 100% voldoen aan jouw zoekprofiel. Deze advertenties herken je aan het symbool met het ‘groene huisje’. Daaronder laten we je ook de woningen zien die volgens de wet passend zijn, maar misschien niet 100% voldoen aan je woonwensen. Wie weet vind je daartussen toch het huis van jouw dromen.

Door deze aanpassing hopen we dat iedereen - dus ook als je wat minder lang staat ingeschreven - kans maakt op een fijne woning. Andere tips die helpen om sneller een woning te vinden zijn:

  • Reageer zo vaak mogelijk op woningen in het model ‘Loting’ of ‘Eerste Reageerder’. Inschrijfduur is bij deze modellen niet van belang.
  • Je mag onbeperkt reageren op woningen. Maak daar ook gebruik van.
  • Zorg dat je voor 19.00 uur bent ingelogd als je wilt reageren op woningen met het label ‘Eerste reageerder’
  • Reageer zoveel mogelijk in zo’n kort mogelijke tijd. Iemand die veel reageert maakt namelijk meer kans op een woning dan iemand die af en toe een reactie plaatst.
Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.