Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Verleng zelf op tijd je inschrijving!

29-06-2017

Wist je dat je op de nieuwe website van Klik voor Wonen zelf je inschrijving kunt verlengen via je 'Mijn Klik voor Wonen' account. Dat is ook het geval als je iets te laat was met verlengen en je daardoor bent uitgeschreven.

Ben je woningzoekende en wil je ingeschreven blijven bij Klik voor Wonen? Zorg er dan voor dat je op tijd je inschrijving verlengt. We helpen je daaraan herinneren door je voor de vervaldatum een mail te sturen. Verlengen kun je zelf en kost je hooguit vijf minuten. Je logt in op Mijn Klik voor Wonen en volgt de aangegeven stappen.

Te laat verlengd

Op het moment dat je niet op tijd je inschrijving verlengd, wordt je automatisch uitgeschreven. Mocht je dat niet willen, dan kun je drie maanden na de uitschrijfdatum alsnog zelf je inschrijving verlengen. Ook dat regel je op je 'Mijn Klik voor Wonen' account.

Informatie

Meer informatie over verlengen van je inschrijving vind je in de kennisbank op deze website. Je kunt ook contact opnemen met een van de deelnemende Klik voor Wonen corporaties.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.