Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Via Klik voor Wonen vond Samantha een fijne woning voor haar jonge gezin

21-04-2021

Jarenlang woonde Samantha in een flatje. Omdat ze iets groters zocht voor haar gezin met twee kinderen, graag mét tuin, schreef ze zich vier jaar geleden in bij Klik voor Wonen. Haar zoektocht verliep niet zonder slag of stoot, maar nu is haar geduld beloond. Samantha: “We zijn heel blij met onze nieuwe huurwoning, het bevalt ons hier heel goed!”

Samantha woonde met haar vriend en twee kleine kinderen in Breda in een flatje met slechts twee slaapkamers en een balkon. “Dat was niet ideaal”, vertelt Samantha. “We waren echt op zoek naar iets groters; een eengezinswoning, het liefst met drie slaapkamers en een achtertuin. Omdat we iets in deze regio zochten, schreef ik me in bij Klik voor Wonen.”

Moeizame zoektocht
In de vier jaar tijd dat Samantha ingeschreven stond, reageerde ze op heel veel huurwoningen, vertelt ze. “De zoektocht verliep best moeizaam. Dagelijks reageerde ik op woningen die online kwamen. En vaak als ik bijna aan de beurt was, ging de woning nét aan mijn neus voorbij. Dat het zo lang duurde, vond ik lastig. Zeker na zo’n lange tijd wilde ik, ook voor de kinderen, heel graag iets groters.”

De aanhouder wint
Toch gaf Samantha de moed niet op. Ze lacht: “Nee, gelukkig niet. Toen ik de advertentie voor de eengezinswoning in de Olmstraat zag, bleek die aan al onze wensen te voldoen. Een eengezinswoning met drie slaapkamers én een tuin, in een fijne buurt. Ik reageerde en uiteindelijk kregen we de woning toegewezen, zo fijn!”

Dolblij met nieuwe woning
Inmiddels woont Samantha, samen met haar gezin, al even in de nieuwe eengezinswoning. Hoe bevalt het haar? “Heel goed! We zijn er heel blij mee”, vertelt ze enthousiast. “Met twee kinderen is zo’n eengezinswoning toch wel heel fijn. De kinderen hebben hier alle vrijheid, ze kunnen nu lekker naar buiten. Dat kon eerst niet. En ook de buurt, Tuinzigt, bevalt goed. Deze buurt had echt onze voorkeur.”

Tip: geef de moed niet op
Samantha heeft goede ervaringen met Klik voor Wonen, vertelt ze. “De website is gebruiksvriendelijk met duidelijke foto’s en omschrijvingen. Daarnaast is het woningaanbod in deze regio gevarieerd.” Heeft Samantha tot slot nog een tip voor andere woningzoekenden? “Geef de moed niet op!”

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.