Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Vier appartementen voor spoedzoekers in Oosterhout

20-11-2020

Het gebouw aan de Mathildastraat in Oosterhout wordt veranderd naar zes huurappartementen. Deze komen van 23 november (09.00 uur) tot 26 november (09.00 uur) op deze website. De oplevering is naar verwachting begin januari 2021.

Vier appartementen voor spoedzoekers via loting *

De vier appartementen op de begane grond delen een binnentuin en zijn allen voorzien van één slaapkamer. Deze komen van 23 november (09.00 uur) tot 25 november (09.00 uur) op deze website.  Ze worden verhuurd op basis van tijdelijke huurovereenkomsten van maximaal 2 jaar en zijn bedoeld voor de doelgroep ‘spoedzoekers’. Uit alle reacties wordt, na sluitingsdatum, een kandidaat geloot, die moet voldoen aan de passenheidscriteria. Hierover lees je alles in deze flyer.
Na het insturen van het moitvatieformulier, volgt een intakegesprek en, na een positief advies, een aanbieding.
De vier appartementen op de begane grond hebben een huurprijs van € 600,01 (excl. voorschot servicekosten van € 51,82 en verbruikskosten van € 92,00)

Twee appartementen op basis van inschrijfduur *

Op zowel de 1e als de 2e verdieping komt een appartement met twee slaapkamers en een balkon aan de voorzijde. Deze komen van 23 november (09.00 uur) tot 26 november (09.00 uur) op deze website. Deze appartementen worden aangeboden op basis van inschrijfduur.
De twee appartementen op de verdiepingen hebben een huurprijs van € 651,85 en € 655,83  (excl. voorschot servicekosten van
€ 52,97 en verbruikskosten van € 115,00). Je leest daar meer over in deze flyer.​​​​​​​

* Voor de toewijzen van deze appartementen gelden de regels van het passend toewijzen. 

Laatste nieuws

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.

 

 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.