Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Zo stel je een tipbericht in

21-04-2021

Heb jij al een zoekprofiel ingesteld? Zo vind je makkelijker een woning die bij jouw situatie en wensen past. Vul jouw woonwensen in het zoekprofiel op de website in, en stel een tipbericht in. Dan krijg je een e-mail als er een geschikte woning wordt geadverteerd op Klik voor Wonen. Kijk hier hoe je dat doet.

Zo stel je een tipbericht in:

 • Log in op ‘Mijn Klik voor Wonen’.
 • Klik op ‘Zoekprofiel & Tipbericht’.
 • Maak je zoekprofiel aan. Zoek je snel een woning? Vul je zoekprofiel dan zo breed mogelijk in. Vink daarvoor zoveel mogelijke type woningen aan, meerdere opties voor het aantal kamers en plaatsen en/of buurten. Geef aan dat je een tipbericht wilt ontvangen.
 • Klik op ‘Zoekprofiel opslaan’.

Tussen 17.00 uur en 18.00 uur ontvang je per mail de woningadvertenties, die voldoen aan je woonwensen. Krijg je het Tipbericht later, dan kan dat aan je e-mailprovider liggen of check even je SPAM. Voor de meeste advertenties maakt dat niet uit, want de woningen staan drie dagen op de website. Sommige woningen worden op basis van ‘Eerste reageerder’ aangeboden. Deze staan om 19.00 uur op Klik voor Wonen. Meer info: https://www.klikvoorwonen.nl/informatie-en-contact/vraag-en-antwoord#/node/1236

  Laatste nieuws

  Telefonisch

  Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

  Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
    

  Contact

  Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
  Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

  Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.