Groepswonen

Sous Venir

Comfortabel wonen op een toplocatie vlakbij het centrum van Breda

Bent u op zoek naar een ruim huurappartement in de gewilde wijk Zandberg te Breda en bent u tussen de 50 en 68 jaar, dan zijn wij op zoek naar u!

Ons complex bestaat uit 26 moderne appartementen met een ontmoetingsruimte en een tuin. Gezamenlijk vormen wij de zelfstandige vereniging c.q. woongroep Sous-Venir voor actieve 50+ers met een eigen bestuur.

Wat bieden wij:

Ruime 3-kamer appartementen in een sociale woonomgeving waar u onbezorgd ouder kunt worden. We bieden, zo nodig, wederzijdse burenhulp. Daarbij respecteren we elkaars privacy en ondersteunen zelfredzaamheid.

Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd op vrijwillige basis. We ontmoeten elkaar bijvoorbeeld onder het genot van een hapje/drankje of kopje koffie in de gemeenschappelijke ruimte en/of tuin. Maar een bezoek aan de bioscoop, een museum of concert behoort ook tot de mogelijkheden.

Veel voorzieningen en het centrum van Breda zijn op loop- of fietsafstand, goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto.

 

Naar wie zijn wij op zoek:

U bent sociaalvaardig, hebt een positieve levensinstelling en vindt het leuk om samen met de andere bewoners zorg te dragen voor een gezellige en rustige woonomgeving. Daarnaast bent u bereid om deel te nemen aan activiteiten en inhoud te geven aan het wonen in onze woongroep. Zowel alleenstaanden als echtparen zijn welkom. U bent vitaal, actief en in staat zelfstandig te wonen omdat wij geen professionele (medische) zorg bieden zoals mantelzorg of thuiszorg. We streven naar een evenwichtige samenstelling van de woongroep.

Toelatingscommissie:

Hebt u belangstelling en/of wilt u meer informatie dan kunt u contact op nemen met onze toelatingscommissie via e-mail: woongroepsousvenir@gmail.com of bezoek onze facebookpagina.

De inkomensgrens voor sociale huurwoningen is van toepassing.

Sous-Venir
Benedictinessehof 5
4818 BW Breda