Nieuws

Ontwerp bekend appartementencomplex Juvenaatlaan Etten-Leur

Geplaatst op maandag 4 juli 2016

Woonstichting Etten-Leur (WEL) heeft het voorlopig ontwerp voor het appartementencomplex Juvenaatlaan bekend gemaakt. Het ontwerp bestaat uit drie losse woonblokken. Er worden totaal 74 appartementen en een algemene ontmoetingsruimte verwezenlijkt. Alle appartementen vallen onder huurtoeslag. Ook komen er 113 parkeerplaatsen. Alle appartementen zijn geschikt voor senioren, maar ook personen uit een andere leeftijdscategorie kunnen reageren.

In het groen
De keuze voor drie aparte woonblokken biedt diverse voordelen. Zo hebben een maximaal aantal appartementen een balkon aan de zonzijde. Het complex ligt echt in het groen en past mooi in het landschap.

Planning
Het voorlopige ontwerp wordt dit najaar uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarna  de omgevingsvergunning wordt aangevraagd. Volgens de huidige planning start de bouw medio 2017. De nieuwe bewoners zullen op zijn vroegst medio 2018 hun sleutels krijgen.

Interesse?
De huurwoningen aan de Juvenaatlaan worden aangeboden via Klik voor Wonen. Dit zal zijn rond de start van de bouw; medio 2017. De appartementen zullen op deze website worden aangeboden via het aanbodmodel en volgens de afspraken rondom het passend toewijzen. Vergeet niet om uw tipbericht goed in te stellen: nieuwbouw appartementen in de wijk Sanderbanken. Dan krijgt u automatisch een e-mailbericht wanneer de woningen aangeboden worden.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de website www.woonwel.nl.

Terug