Inzicht

Op deze pagina vind je onder andere nieuwbouwprojecten, bijzondere woonvormen en projecten, zoals flexwoningen (tijdelijke huur).

Klik vooruit om inzicht te krijgen in deze projecten. Voor iedere doelgroep iets passends!

 

 

De Stip
192 huurwoningen Stadionstraat Breda

"In De Stip wonen en leven de bewoners met elkaar samen als betrokken buren.  Ze ontmoeten elkaar op de galerijen, trappen, in de gezamenlijke binnentuinen en de wasserette."

Meer informatie vind je hier

 

Flexwoning Agaatstraat Breda

Heb je met spoed woonruimte nodig? Is er een noodsituatie ontstaan, waardoor je niet meer in je woning kunt blijven wonen? Is het écht dringend?
Een tijdelijke woning kan een oplossing bieden.

Meer informatie vind je hier.

De Tuinen van Sandoel

Op de oude locatie van de Koloszaal en de sportschool aan de Vijfhoevenlaan in Raamsdonksveer is een nieuwbouwproject ontwikkeld. Thuisvester gaat 12 appartementen verhuren aan jongeren uit de gemeente Geertruidenberg. De bouw gaat in het 2e kwartaal van 2024 van start. Zodra bekend is wanneer de appartementen op Klik voor Wonen worden aangeboden, laat Thuisvester dit op hun website en social mediakanalen weten.

Flexwoning Kesterendreef Breda

Heb je met spoed woonruimte nodig? Is er een noodsituatie ontstaan, waardoor je niet meer in je woning kunt blijven wonen? Is het écht dringend?
Een tijdelijke woning kan een oplossing bieden.

Meer informatie vind je hier.

Nieuwbouw woningen Thuisvester

Thuisvester is een verhuurder met ruim 15.000 huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert. Met het realiseren van nieuwbouwprojecten worden er regelmatig nieuwe huurwoningen aan het woningbezit toegevoegd. Houd hiervoor de website Nieuwbouw - Thuisvester in de gaten voor meer informatie. Op het moment dat de nieuwbouwwoningen aangeboden worden op Klik voor Wonen, wordt dit kenbaar gemaakt op de social mediakanalen en de websites van Klik voor Wonen en Thuisvester.

Gemengd wonen 'De Rijp' Breda

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat is de gedachte achter het gemengd wonen project in De Rijp in Breda. In 2023 openende de deuren van deze nieuwe, levendige community waar iedereen meedoet en meetelt. Of je nu jong of oud bent, alleen of met z’n tweeën, met of zonder hulpvraag. Alle bewoners kiezen er bewust voor om een goede buur te zijn. Zo ontstaat een woonplek waar iedereen zich thuis voelt.

Lees hier meer
Nieuwbouwprojecten