Terug naar overzicht

Bosselaar-Zuid Zevenbergen

Bosselaar-Zuid is een nieuwbouwwijk vlakbij het centrum van Zevenbergen. In deze nieuwe wijk worden in totaal minimaal 575 woningen gebouwd verdeeld over drie deelgebieden. Op dit moment worden 74 woningen van deelgebied 2 gebouwd. Woonkwartier neemt van in deze fase zestien woningen (type G) af voor de sociale verhuur.

Achtergrond

Bosselaar-Zuid is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Duurzaam bouwen

Bosselaar-Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven.

De woningen

Het woningtype G hebben een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met toilet op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime zolder. Een fijne voor- en achtertuin maken de woning helemaal compleet.

Planning

Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, worden de huurwoningen eind eerste kwartaal 2019 opgeleverd. In de week van 3 december adverteert Woonkwartier ze op Klik voor Wonen. Daarna vinden de intakegesprekken plaats. Vanwege de wet Passend Toewijzen is het belangrijk dat het verzamelinkomen en jouw gezinssituatie goed vermeld staat in je inschrijving. 


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Kenmerken

Woningtype Eengezinswoningen
Aantal woningen 16
Oppervlakte woningen Gebruiksoppervlakte 115m²
Doelgroep Alle doelgroepen
Huurprijzen 635 - 711 euro

Planning

Startdatum juli 2018
Datum van oplevering maart 2019
Start verhuur vierde kwartaal 2018

Partijen

Aannemer aannemersbedrijf Van Agtmaal
Eigenaar Woonkwartier
Terug naar overzicht