[List Details]

Terug naar overzicht

48 huurappartementen Wilhelminahaven in Oosterhout vanaf 4 oktober op Klik voor Wonen

In de nieuwe woonwijk Wilhelminahaven worden 48 huurappartementen gerealiseerd. 

Het plan is gelegen nabij het Wilhelminakanaal, het centrum van Oosterhout en het bedrijventerrein de Gecroonde Bel. Ter hoogte van de rotonde komen twee nieuwe appartementengebouwen; één gebouw met koopappartementen en het andere gebouw met huurappartementen. Deze markeren de entree van de woonwijk. Thuisvester realiseert hier 48 huurappartementen. Naar verwachting worden de huurappartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Huurprijzen

De appartementen hebben een huurprijs tussen € 605,11 en € 648,23 excl. voorschot servicekosten. Het voorschot servicekosten bedraagt:

€ 48,27  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de begane grond appartementen en

€ 53,52  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen.

Indeling

Het complex bestaat uit 7 verdiepingen (incl. de begane grond) en beschikt over 2 liften. Alle appartementen zijn inpandig bereikbaar. De appartementen worden circa 67-74m2  groot en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een klein balkon en een inpandige berging. Op de begane grond is nog een inpandige berging aanwezig. Parkeren is buiten mogelijk op de openbare parkeerplaats.

Doelgroep en toewijzing

De appartementen zijn geschikt voor alle doelgroepen. De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is jouw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang.

Herstructureerders krijgen voorrang bij toewijzing.

De appartementen worden van 4 oktober (17.00 uur) tot 11 oktober (17.00 uur) op Klik voor Wonen aangeboden. Thuisvester verhuurt deze appartementen.


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsOosterhout NB
Terug naar overzicht