[List Details]

Terug naar overzicht

15 huurwoningen de Tuinderij in Zundert vanaf 10 januari op Klik voor Wonen

Het project de Tuinderij is gelegen aan de noord-westelijke entree van Zundert. Aan weerszijden van de randweg is veel ruimte gecreëerd voor groene zones. Vanuit de Tuinderij zit men zo op deze randweg en de snelweg

In fase I heeft Thuisvester al 9 huurwoningen gerealiseerd. In fase II worden er nu 15 huurwoningen aangeboden, te weten 4 hoekwoningen en 11 middenwoningen. Naar verwachting worden de woningen in de zomer van 2022 opgeleverd.

Huurprijzen
De woningen aan de Schovenbinder en de Moerbei hebben een huurprijs tussen € 633,25 en € 763,47.

Indeling
De woningen beschikken over een tuingerichte woonkamer met een open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche en een open zolderruimte met technische ruimte. In de achtertuin is nog een berging aanwezig.

Toewijzing en doelgroep
De woningen worden toegewezen volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang. Via de inkomenstabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen. Een aantal woningen zijn bestemd voor jongvolwassenen (23-30 jaar).

Vanaf 10 januari (17.00 uur) tot 17 januari (17.00 uur) kunnen woningzoekenden reageren op de 15 huurwoningen van Thuisvester via www.klikvoorwonen.nl 

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Algemeen

PlaatsZundert

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Aantal woningen15

Planning

Datum van oplevering2022
Terug naar overzicht