[List Details]

Terug naar overzicht

Huurappartementen Vrachelsplein in Oosterhout vanaf 12 december op Klik voor Wonen

In de woonwijk de Contreie worden 15 huurappartementen gerealiseerd. Het plan is gelegen in het westen van Oosterhout nabij het Wilhelminakanaal, sportvoorzieningen en de bossen.

Thuisvester realiseert hier 15 sociale huurappartementen. Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen en is als galerijflat ontworpen. De naam van het gebouw wordt Region. Naar verwachting worden de appartementen aan het Vrachelsplein in het 2e of 3e kwartaal van 2023 opgeleverd.

Huurprijzen

Alle appartementen hebben een huurprijs van € 606,24 exclusief het voorschot servicekosten. Deze zijn € 56,15 voor de appartementen op de begane grond en € 62,97 voor de appartementen op de 1e en 2e verdieping.

Indeling

De appartementen beschikken over een woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche, berging, apart toilet, een balkon of een tuintje. Op de begane grond vindt u de inpandige bergingen. Parkeren is buiten mogelijk op de parkeerplaats.

Doelgroep en toewijzing

De appartementen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit 1-3 personen (met max. 1 kind).
Zes appartementen zijn bestemd voor jongvolwassenen (23-30 jaar).

De toewijzing van de appartementen gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang.  
 

De 15 appartementen worden van 12 december 2022 (17.00 uur) tot 19 december 2022 (17.00 uur) op Klik voor Wonen aangeboden. Thuisvester verhuurt deze appartementen.


Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Terug naar overzicht