[List Details]

Terug naar overzicht

Nieuwbouw Tuinderij in Zundert vanaf 1 februari op Klik voor Wonen

Aan de noord-westelijke entree van Zundert wordt het nieuwbouwproject de Tuinderij gerealiseerd. Aan weerszijden van de randweg is veel ruimte gecreëerd voor groene zones. Het hemelwater van de wijk wordt opgevangen in waterpartijen, waarna het bezinkt in de bodem of verder wordt gevoerd richting de Kleine Beek. Vanuit de Tuinderij zit men zo op de randweg en deze heeft een goede verbinding met de snelweg. De fietsbrug legt de verbinding tussen Zundert en Klein-Zundert.

In fase I heeft Thuisvester 9 huurwoningen gerealiseerd en in fase II 15 woningen. Nu worden er In fase III 7 levensloopbestendige woningen aangeboden. Naar verwachting worden de woningen in het najaar van 2023 opgeleverd.

 

Huurprijzen

Alle woningen hebben een huurprijs van € 808,06 excl. voorschot servicekosten. Deze zijn € 1,02 voor de glasverzekering en € 7,00 voor het onderhoud van een gedeelte van de voortuin.

Indeling

De levensloopbestendige woningen beschikken over een woonkamer met een open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche, wasruimte en trapkast. In de tuin is de houten berging gesitueerd. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een toilet aanwezig.

Doelgroep en toewijzing

De woningen zijn bestemd voor de doelgroep senioren (55+). De toewijzing van de woningen gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang.    

De 7 woningen aan de Boomgaard worden van 1 februari 2023 (17.00 uur) tot 8 februari 2023 (17.00 uur) op onze website aangeboden. Thuisvester verhuurt deze woningen.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Terug naar overzicht