[List Details]

Terug naar overzicht

Westrik, Prinsenbeek

WonenBreburg realiseert 8 eengezins woningen in nieuwbouwproject Westrik in Prinsenbeek in Breda. De woningen maken onderdeel uit van een grotere planontwikkeling met in totaal 113 woningen. Er komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning.

De sociale huurwoningen van WonenBreburg

  • 6 woningen met een gebruiksoppervlakte van 79,5 m2
  • 2 woningen met een gebruiksoppervlakte van 85 m2

Alle woningen hebben twee slaapkamers  en nog een extra zolder. De woningen zijn bedoeld voor drie- en meerpersoonshuishoudens en hebben een huurprijs van € 651 per maand (prijspeil 2019). De gemeente zorgt voor extra parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

Om rekening mee te houden

WonenBreburg houdt zich aan de wettelijke regels van passend toewijzen. Dit betekent dat voor deze sociale huurwoningen alleen huurders in aanmerking komen die een gezamenlijke gezinsinkomen hebben onder de vastgestelde inkomensgrenzen. Informatie over passend toewijzen en inkomensgrenzen zijn terug te vinden op de website van Klik voor Wonen.

Hoe je kunt reageren op deze woningen

WonenBreburg biedt de woningen aan via Klik voor Wonen. Het is dus belangrijk dat je je bij Klik voor Wonen staat ingeschreven als woningzoekende. Geef in jouw zoekprofiel aan dat je op zoek bent naar een woning in Prinsenbeek in Breda. Vink ook de optie Tipberichten aan. Je krijg dan automatisch een e-mail als de woningen in verhuur gaan. Je moet wel zelf actief reageren op de woningadvertentie.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Algemeen

PlaatsPrinsenbeek

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Aantal woningen8
Oppervlakte woningen79,5 - 85m²
Huurprijzen651

Planning

Startdatum2e kwartaal 2019
Datum van oplevering1e kwartaal 2020
Start verhuur4e kwartaal 2019

Partijen

EigenaarWonenBreburg
Terug naar overzicht