[List Details]

Terug naar overzicht

Koninginnebastion in Geertruidenberg

16 huurwoningen in het Koninginnebastion in Geertruidenberg vanaf 18 mei op Klik voor Wonen

Op loopafstand van het historische centrum van Geertruidenberg, gelegen aan het Burchtplein tussen Het Oranjebastion en Het Brandepoortbastion, wordt de laatste fase van het gebied Dongeburgh ontwikkeld.

Dit laatste bastion wordt Het Koninginnebastion genoemd

Thuisvester realiseert hier 16 energiezuinige huurwoningen. De woningen krijgen een historische uitstraling en worden in 2 aaneensluitende blokken gebouwd, zijnde een blok van 9 woningen en een blok van 7 woningen (4 hoekwoningen en 12 middenwoningen). Naar verwachting worden de woningen in het 2e kwartaal van 2021 opgeleverd.

Huurprijzen

Alle woningen hebben een huurprijs van € 737,14.

Indeling: de woningen krijgen een ruime, tuingerichte, woonkamer inclusief open keuken aan de voorzijde. Op de 1e verdieping worden 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. De 2e verdieping is voorzien van een open zolderruimte en een installatieruimte. Alle achtertuinen zijn gericht op het oosten en zijn circa 7 meter diep.

Hoe je kunt reageren op deze woningen

Thuisvester biedt de woningen aan via Klik voor Wonen van 18 mei (17.00 uur) tot 25 mei (17.00 uur). Het is dus belangrijk dat je je bij Klik voor Wonen staat ingeschreven als woningzoekende. 
Je leest meer over dit project op https://bit.ly/3fUjG4F

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Terug naar overzicht