[List Details]

Terug naar overzicht

16 huurappartementen De Vlette in Rucphen vanaf 15 april op Klik voor Wonen

In het centrum van Rucphen, op de hoek van de Raadhuisstraat en de Markt, worden in totaal 34 appartementen (waarvan 16 huur- en 18 koopappartementen) gerealiseerd aan de Rucphense Vaartkant (complex De Vlette).  Lees meer...
 

Op de begane grond, onder de koopappartementen, komen ook 2 commerciële ruimtes. Thuisvester realiseert hier 16 huurappartementen. Het plein aan de Markt wordt gelijktijdig met de bouw van de appartementen gerealiseerd en is geheel autovrij zodat er een echt leefplein ontstaat. Het complex is gelegen in de directe nabijheid van winkels, horecagelegenheden en terrassen. Naar verwachting worden de appartementen eind 2021 opgeleverd.

Huurprijzen

De appartementen hebben een huurprijs tussen € 604,25 tot € 723,33 excl. voorschot servicekosten. Het voorschot servicekosten bedraagt:

€ 34,62  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de begane grond appartementen en

€ 39,87  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen

 

Doelgroep

De doelgroep is 1 tot 2 persoonshuishoudens zonder kinderen. Een aantal appartementen worden toegewezen aan inwoners uit de gemeente Rucphen conform de huisvestingsverordening Rucphen.

De woningzoekende is maatschappelijk gebonden aan de gemeente Rucphen als hij of zij:
- op het moment van inschrijven ten minste 6 jaar onafgebroken inwoner is; of 
- gedurende de voorafgaande 10 jaar ten minste 6 jaar onafgebroken inwoner is geweest.   


Indeling
De appartementen worden ca. 63m² groot en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een klein balkon en een inpandige berging. Op het buitenterrein is nog een aparte berging aanwezig.

De appartementen worden van 15 april (17.00 uur) tot 22 april (17.00 uur) op Klik voor Wonen aangeboden. Thuisvester verhuurt deze appartementen.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Terug naar overzicht