Nieuws

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Kom naar de open dag van woongroep Sous-Venir

03-05-2018

In het hart van de voormalige kloostertuin in de wijk Zandberg te Breda huist vereniging Sous-Venir. Dit is een woongroep voor 50-plussers. Op Landelijke Gemeenschappelijk Wonendag zaterdag 19 mei van 13.00-16.00 uur staan de deuren voor u open.

Het gebouw

In Sous-Venir zijn 26 driekamer appartementen gevestigd. Er is en lift, een gemeenschappelijke ruimte (de 'huiskamer') en een eigen beschutte tuin. De inkomensgrens voor sociale huurwoningen is van toepassing. De huisarts, de tandarts, fysiotherapie en de bushalte zijn praktisch voor de deur, winkels zijn op loopafstand. 

Deelname aan de woongroep

De vereniging Sous-Venir bestaat inmiddels ruim 19 jaar. Als bewoner ben je automatisch ook lid van deze vereniging. Bewoners wonen individueel en respecteren elkaars privacy. Door het onderhouden van onderling contact, behulpzaamheid en deelname aan gezamenlijke activiteiten geven zij inhoud aan het lidmaatschap van de woongroep. Denk hierbij aan koffieochtenden, filmclub, eetcafé, spelletjesavonden en de tuin.  

Bent u geïnteresseerd?

Bezoek dan de open dag op zaterdag 19 mei van 13.00-16.00 uur op de Benedictinessenhof 5. De koffie staat klaar. Er zijn bewoners aanwezig om u te vertellen wat het wonen in de woongroep inhoudt. Ook kunt u enkele appartementen te bezichtigen.

Mocht u helaas niet kunnen komen op deze open dag en heeft u wel belangstelling of wilt u meer informatie bezoek dan onze website: www.sousvenir.nl of neem contact op met de Toelatingscommissie per e-mail: info@sousvenir.nl

Terug naar overzicht

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.