AlleeWonen en Woonstichting Etten-Leur gaan samen verder als Alwel.

Nieuws

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Open dag Woongroep Sous-Venir Breda

04-05-2017

In het hart van de voormalige kloostertuin in de wijk Zandberg te Breda huist woongroep Sous-Venir, een woongroep met voornamelijk 50-plussers. Met de bushalte praktisch voor de deur, winkels op loopafstand en vlakbij het centrum, een ideale locatie. De huidige bewoners zoeken nieuwe enthousiaste kandidaten.

De huidige bewoners zoeken nieuwe enthousiaste kandidaten. De woongroep Sous-Venir bestaat inmiddels ruim 18 jaar. Het complex bestaat uit 26 merendeels driekamer appartementen met een lift, gemeenschappelijke ruimte - de 'huiskamer' - en een eigen beschutte tuin. De bewoners onderhouden nauw contact met elkaar, respecteren elkaars privacy, zijn behulpzaam en nemen deel aan de gezamenlijke activiteiten van 'Vereniging Sous-Venir'.    

Open dag

Wilt u wel eens weten wat wonen in een woongroep inhoudt? Loop dan eens binnen op zaterdag 20 mei tussen 13.00 en 16.00 uur tijdens de Europese Gemeenschappelijke Woondag.

Kandidaat

Sta je ingeschreven bij Klik voor Wonen en is het inkomen en je gezinssamenstelling passend voor deze woningen? In dat geval kun je je aanmelden voor de wachtlijst. De huidige bewoners beoordelen welke kandidaat het beste past binnen de woongroep. Om een evenwichtige opbouw te bewaken, krijgen mannen en geïnteresseerden jonger dan 60 voorrang.

Informatie

Mocht je helaas niet kunnen komen tijdens de open dag, maar heb je wel belangstelling? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar via infosousvenirnl. Of bezoek de website van AlleeWonen.

Terug naar overzicht

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.