Nieuws

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Wonen met voorrang in Kesteren en Muizenberg

30-11-2017

Via Wonen+ Kesteren Muizenberg krijgen woningzoekenden met voorrang een sociale huurwoning als zij zich 10 uur per maand gedurende twee jaar als vrijwilliger willen inzetten in de buurten Kesteren Muizenberg.

Ben je op zoek naar een huurwoning in Kesteren of Muizenberg? Heb je inspiratie om de buurten leefbaarder te maken en wil je daartoe zelf initiatief nemen en aan meewerken? Dan kun je je aanmelden bij het project Wonen+. Wij helpen je graag voorrang te krijgen bij de toewijzing van een sociale huurwoning in Kesteren of Muizenberg.

Selectie

De selectiecommissie is op zoek naar nieuwe buren die positief, sterk en stabiel in het leven staan. Belangrijk is dat je goed contact kunt leggen en samen en zelfstandig kunt werken. Daarnaast is het van belang dat je oprecht betrokken bent bij de buurt. Wel moet je als woningzoekende bereid zijn 10 uur per maand voor 2 jaar in te zetten als vrijwilliger? Neem contact op voor meer informatie via 06-27346016 (op donderdag van 10:00 tot 11:00 uur) of mail je vraag naar project.wonenplus.kmoutlookcom.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over aanmelden, voorwaarden en spelregels van Wonen+ op
www.wonen.kesterenmuizenberg.nl.

 

Laatste nieuws

Contactformulier

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.